Nexans desemnat castigator in cadrul licitatiei organizate de Terna Italia proiectul „Interconectare Cablu Submarin Italia – Muntenegru (HVDC link) urmariti video

 

Urmariti un scurt interview de 4 minute cu Domnul Dirk Steinbrink, Nexans Executive Vice President HV & Underwater Cables Business Group, comentand pe marginea celui mai important contract pentru furnizare de cablu submarin atribuit companiei Nexans. Această nouă interconexiune va sporii reteaua Terna S.p.A., operatorul de sistem de transport de energie electrică din Italia. .

Dirk Steinbrink explică avantajele acestui tip de interconexiune in vederea asigurarii rețelelei naționale și de alimentare cu energie electrica.De asemenea, el face referire si la vasta experienta a grupului Nexans in domeniul cablurilor de înaltă tensiune și de interconexiune și modul în care acest contract reconfirma pozitia Nexans de lider în sectorul de interconectare retele de energie, la nivel mondial.

La final, Dirk Steinbrink ilustrează factorii cheie ce au condus la succesul Nexans în obținerea acestui contract, și oferă o privire de ansamblu asupra aspectelor strategice in ceea ce priveste interconectarea piețelor mondiale ale energiei.

Contract Terna